Pelletsanlegg

Home / Pelletsanlegg

Hargassner garanterer høyest virkningsgrad med lavest mulig utslipp – over 95% – testet og sertifisert under strenge krav.

 

Lambdasensor med brenselkvalitets-føling
Lambdasensoren regulerer eksakt mengde brensel i forhold til effektuttak og pelletskvalitet. Dette er den eneste måten for å garantere en optimal forbrenning på, som igjen sørger for energi- og kostnadsbesparelser.

Integrert trekk-vifte
En avtrekksvifte på røkrøret sørger for optimal trekk i kjelen. Fordelene er høyest driftssikkerhet uavhengig av det naturlige trekket i pipa.

Pelletssugesystem opp til ca 20 meter
Hargassners pellets-sugeturbin suger pellets inn i dagtanken, enten fra transportskruesystem, eller tre- eller firepunkts vacuum sugebokssystem, eller en big-bag silo. Sugesystemet starter og stopper automatisk i forhold til nivået i dagtanken. Pelletsanlegget kan også brukes med direkte skrueinnmating.

Fullautomatisk feiesystem
Anlegget feier seg selv etter bestemte tidsintervaller. Enda mer komfort!

Energimerking
Alle Hargassner biovarmekjeler har en energimerking bedre enn A+. Det er et krav at anlegg produsert etter 1. april 2017 skal energimerkes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pelletsspesifikasjon
Det må bare brukes pellets med riktig spesifikasjon i henhold til anbefaling fra Hargassner:

 

 

 

 

 

 

 

NANO-PK 6 – 32kw

Hargassner har nå den populære NANO-pelletskjelen fra 6 til 32 kW. Et meget godt alternativ ved utskifting av oljefyr, eller som oppvarming for små til middels store boliger og bygg. Last ned brosjyre for mer informasjon.

 

NANO-PK 6 - 15 kW
NANO-PK 6 – 15 kW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NANO-PK 20 - 32 kW
NANO-PK 20 – 32 kW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksempler på lagersystemer: